Дневен хороскоп за 22 септември

Овен

Днес не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Не прекалявайте с похапването. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание.

YouTube

Телец

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед.След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Близнаци

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Настоящият ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Настоящият ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Лъв

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Настоящият ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Дева

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Настоящият ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Настоящият ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Днес обърнете внимание на отношенията си. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Неделя не е еднозначен ден за Скорпионите. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти.Настоящият ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Скорпионите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Избягвайте рискови операции с пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.Настоящият ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе