Дневен хороскоп за 27 септември

Овен

Може да настъпят някакви изменения в любовните отношения, но това е само към по-добро. Помислете си добре толкова ли е нужно да настоявате на своето или все пак трябва да уважите и интересите на близките си?

YouTube

Възможно е приятели да ви помогнат да получите интересна и изгодна работа.

Може да ви безпокоят въпроси, свързани с данъците и съдебни искове.

Телец

Възможни са конфликти или недоразумения дори с любимите хора. Постарайте се да не изказвате претенции към околните, особено в рязка форма. Нуждата на Телците от признание може да им създаде много проблеми.

Сключените съглашения и договорености е по-вероятно да не донесат желаните резултати.

Близнаци

Стремежът ви да намерите своя идеал може да се съчетае с нарастването на тревожното състояние, недоволство, съмнение и неверие. В общуването с близките трябва много добре да подберете момента, за да се обърнете към тях с молба.

На работата ви просто ви затрупват със задачи, но не следва да се огорчавате по този повод, тъй като вашите старания в близко време са възнаградени.

Възможно е творческата активност да донесе дългоочакваните резултати.

Рак

Не трябва да приемате присърце дребните скарвания. В семейството ви е възможен конфликт с децата-тийнейджъри. Справяте се с всичко, но това ви струва доста усилия.

Не се предавайте, внимателно пресмятайте всяка ваша крачка и действайте според обстоятелствата без да се доверявате на съветите на „доброжелатели“.

Лъв

Неблагоприятните тенденции през втората половина на деня могат да доведат до изневяра на човека, комуто имате пълно доверие. Ако са ви поканили на гости, откажете под вежлива форма или прехвърлете посещението си за друго време.

През първата половина на деня сътрудничеството с партньорите и контакта с началството може да се окажат успешни.

Излишната щедрост или, обратното, неочакваната стиснатост може да доведат до негативно отношение от страна на околните.

Дева

Избягвайте многословието и още повече злословието. Не се стеснявайте да се извините на тези, които сте обидили. Днес ви е трудно да се примирите с това, че усилията ви не могат да променят хода на нещата.

Ценните съвети, ефективните подсказвания и поддръжката на партньорите, както и натрупаният опит ви помагат да избегнете финансови грешки.

Везни

При Везните-жени се усилва интуицията и обаянието. Днес може да се покажете като безкористен човек. Постарайте се да не се разсейвате и да положите максимум усилия в най-значимото за вас направление.

Най-късметлиите ги очаква повишение на заплатата във връзка с благоприятни промени в работата.

Скорпион

В любовните ви контакти е възможна неразбория, объркване, грешки, измами и клевета. Съществува опасността от нападки от страна на съперниците. Намесвайте се активно в хода на нещата, когато счетете действията си за спасителни за някого.

Чувството за дълг и отговорност пред хората няма да ви позволят да оставите започнатото, дори и да е малко печелившо.

Стрелец

Новото увлечение на жените-Стрелци няма да бъде продължително. Отдавайки се на страстта, те могат да проявят толкова неумерена пламенност, че бързо избухналият огън на емоциите, да загасне също толкова бързо.

Неочаквана новина или неприятна среща може да станат причина за скарване в семейството.

Авторитарността и избухливостта могат да усложнят отношенията с партньорите и колегите.

Козирог

Избягвайте любовните приключения, очаква ви измама или разочарование. Днес успехът на Козирозите зависи директно от умението им да проявяват гъвкавост при общуването и да променят тактиката си на поведение в зависимост от ситуацията.

Вежливостта, оптимизмът и сериозността в работата трябва да донесат на Козирозите положителни резултати.

Семейните проблеми може да повлекат след себе си допълнителни разходи.

Водолей

Най-вероятно е именно този ден да ви позволи да постигнете съгласие с партньорите и да постигнете душевен покой. Възможна е завишена оценка на поведението на нови хора и събития от този ден.

Може изцяло да изключите доверителното общуване. Отнесете се предпазливо към всякакви колективни мероприятия.

Вероятни са неприятности поради сплетни и действия на конкурентите. Ако се съмнявате в нещо, то е по-добре да не рискувате пари.

Риби

Този ден може да принуди много Риби силно да се вълнуват и да се тревожат. Голяма е вероятността да проявят несдържаност и да се скарат с любимия си човек. Денят носи измами и предателство.

Рибите може да се сблъскат с необходимостта да се защитават. Днес трябва да вземете бързо важни решения, но при това действайте обмислено.

Не доверявайте воденето на вашите финанси на случайни хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе