Дневен хороскоп за 28 септември

Овен

Сега е особено добро време за учение и работа на художници, преподаватели, политици, юристи, философи, социолози, свещеници и спортни дейци, а също и за всички, които в работата си са свързани с животни.

YouTube

Поведението ви в личния живот може да предизвика приказки сред околните. Не е задължително да поставяте на показ и обсъждане личния си живот.

Напълно възможно е повишаване в службата с увеличаване на заплатата.

Телец

Вероятните неприятности в любовта възприемайте стоически. На Телците може да се наложи да приложат максимум усилия, за да излязат с чест от създалото се положение.

Късметът се усмихва на Телците с творчески професии.

Вероятно е подобряване на финансовото положение или успешно завършване на работата.

Близнаци

Трябва да се спрете, да проверите посоката на своя път и да се откажете от ненадеждните, дори и любими, спътници. Днес е по-добре да заемете изчаквателна позиция, да не се намесвате в спорове и дискусии, тъй като положението може да се обърне против вас.

Възможни са грешки при избора на целта, пропуски поради коварните замисли на недоброжелателите или вашето лекомислие.

Няма да бъде никак просто да постигнете устойчиво финансово положение.

Рак

Усамотяването и мълчанието ви помагат да запазите баланса на вътрешната си енергия. За днес не определяйте срещи. Умората и раздразнението може да се съпровождат дори с озлобление.

Не трябва да задържате отрицателните емоции и се отървете от негативните спомени. Денят е благоприятен за кариерата ви.

Може изцяло да разчитате на успех в начинанията. Дори и кризата да отмине, финансовото ви положение може да буди у вас тревога.

Лъв

Ориентирайте се в своите чувства, мисли и постъпки, защото трябва да сте готови за негативен обрат на събитията през октомври. Повишените изисквания към партньора или собствените пропуски може да предизвикат обиди и сълзите на близък до сърцето ви човек.

Препоръчва ви се да действате в професионалната дейност с изпитани методи, да не експериментирате, да избягвате риска, към който вероятно ви подтиква вътрешната ви същност.

Не е изключено да предстоят финансови загуби и домашни грижи.

Дева

Може Девите да поискат да се видят с този човек, който е вълнувал сърцето им в близкото минало. Бъдете внимателни, не правете глупости и не допускайте необратими постъпки.

Няма да е толкова просто, колкото изглежда, да постигнете успех.

Възможно е финансовата прогноза за октомври да не е приятна.

Везни

По лицата на много Везни може да се прочете едновременно възторг и унилост, любов и ненавист, радост и тъга. Отнесете се със съчувствие към проблемите на околните.

Ако сте в състояние да им помогнете – направете го.

Много благоприятно е приключването на започнатото, финансовото ви положение, не особено стабилно в началото на месеца, значително се подобрява към края му за сметка на средствата, честно спечелени през предходния период.

Скорпион

Настройвайте се за втората половина на деня, тя е по-благоприятна и предразполага към взаимно разбиране. Старайте се да бъдете по-мъдри и не завиждайте на никого.

При всеки човек има периоди на издигане и падане. Помнете, че лошото и доброто се редуват.

Избягвайте общуването с хората, които контактуват с вашите конкуренти.

Стрелец

Денят е свързан с преодоляването на съмнения в любовта. Стрелците днес могат да направят много глупости, за които да им се наложи да се разплащат дълго време.

Отнесете се внимателно към търговските операции, разходите и нуждите на близките.

Посъберете си пари, тъй като ви очаква труден период и непредвидени разходи.

Козирог

Загърбете разочарованията и обидите. Само в такъв случай отново може да усетите прилив на жизнени сили и енергия. Тайните ви страхове са необосновани.

Възможно е да ви предложат нова длъжност или работа в малко позната ви сфера. Много от представителите на този знак панически се страхуват от нововъведенията.

Благодарение на покровителството на планетите финансовото ви положение може малко да се подобри.

Водолей

Новите увлечения на Водолеите могат да доведат до умора, обида или разочарование. Природната ви снизходителност и стремеж към справедливост помагат да се запази мира и уюта в семейството.

Изборът между новите предложения и старите установени позиции е сложен.

Погрижете се за законността на всякаква ваша финансова дейност.

Риби

Поради самозалъгването на Рибите и резки необмислени постъпки този ден е неблагоприятен за любовни отношения и активно общуване. Не си заслужава да се вършат важни, необратими постъпки, особено касаещи семейните отношения.

Този ден е неблагоприятен за делово общуване и работа с документи.

Възможни са големи разходи, свързани с развитието на дейността.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе