Дневен хороскоп за 30 септември

Овен

Любовните отношения могат да станат по-романтични и страстни. През първата седмица на месеца се подобряват отношенията ви с брачния партньор. Полезни са всякаква творческа работа и труда на открито.

YouTube

Ако се съмнявате в нещо, по-добре е да не рискувате пари.

Телец

Днес може да сте мнителни и обидчиви. Възможни са приятни срещи със старите приятели или далечни роднини. Днес не изпускайте възможността да прекарате деня със старите си приятели.

Успехът в търговските дейности е малко вероятен.

Бъдете предпазливи и внимателно преценете хората около вас.

Близнаци

Обаянието ви расте. Появяват се нови покровители и поклонници. Звездите предвещават подобряване на обстановката в семейството, ако успете да заобиколите скритите капани.

Не е изключено днес да успеете да реализирате идеите и плановете си за почивката.

Възможни са подаръци, изненади и печалби.

Рак

Не е изключено Раците да се уморят от любовните приключения и преживявания и да проявят равнодушие към ставащото. Възможно е състояние на апатия. Дори семейните проблеми могат да отидат на заден план.

И на вас да ви е безразлично какво става у дома ви. Не трябва да се затваряте в себе си.

Днес за вас е полезно общуването с близкия човек, на когото можете напълно да се доверите. Не трябва да проявявате безразличие и да отказвате помощ, която е по силите ви.

Лъв

Възможни са конфликти поради вашето неумение да признаете своите пропуски или нежеланието да прощавате грешките на избраника. Отношенията с близките ви се отличават с непредсказуемост.

Днес ви тегли към пътешествия, към промяна на местожителството или поне към промяна на обстановката у дома ви.

Възможно е неблагоприятно стечение на обстоятелствата да доведе до финансови загуби.

Дева

Отношенията с противоположния пол може да се изострят. Девите са принудени да общуват с хора, чужди им по начин на живот и мироглед. Първата половина на деня е неблагоприятна поради разконцентрираността на Девите.

Девите, пренебрегващи пестеливостта, рискуват да загубят пари при покупката на ненужни вещи.

Везни

Сега е най-подходящото време за изразяването на благодарността към любимия човек. Макар че нямате граници в честолюбивите си стремежи, все пак си дайте почивка.

Спрете се и се огледайте – това ли сте очаквали от живота? Можете изцяло да проявите своите интелектуални способности и логическо мислене.

Успешен ден за вярващите хора, философите и творческите личности. Денят е свързан с щедрост, справедливост и благотворителност.

Скорпион

Този ден може да доведе до обостряне на любовните проблеми от предишния месец. Той е изпитание за здравината на отношенията на много влюбени Скорпиони.

Не допускайте до себе си завистливи и лъжливи хора.

През първата половина на деня са възможни прибързаност, бурни срещи, широко общуване и дребни грижи, с които на Скорпионите се налага овреме да се справят.

Стрелец

Излишната мнителност може да доведе до недоразумения в личния живот, което да затрудни изпълнението на вашите желания. Всичките прояви на чувства може да са хармонизирани.

Благоприятен ден за посещението на църква, спокойна почивка и осмисляне на случващото се.

Днес може да претърпите тежки финансови загуби независимо от вашето благоразумие.

Козирог

Не е изключено влюбените Козирози неочаквано да изгубят интерес към избраника си и усещането си за радост от своето съществуване. Старайте се да не се потопявате в ежедневието, тъй като поради дреболиите няма да забелязвате главното.

Този период е благоприятен за духовното усъвършенстване и посещението на църква.

От болшинството представители на този знак се изискват много усилия за поддържането на нужното ниво на благосъстояние, престиж и авторитет.

Водолей

Днес ви влече усамотяването. Вълнението, безпокойството и сълзите са безсмислени във вашата ситуация. Не трябва да приемате на сериозно думите, изречени в яд и в порив на гняв.

Мнозина от вас са обхванати от идеята за усъвършенстване.

Мислите за това няма да дават покой на Водолеите. Финансовото ви положение е доста скромно.

Риби

При влюбените Риби радостите и неуспехите се редуват. Рибите могат, натрупали обиди, да се разтоварят, вдигайки домашен скандал. Избягвайте необмислените и прибързани думи и постъпки.

Постарайте се да намерите начини за неутрализиране на напрежението, които не нанасят вреда на околните.

Починете си сами и организирайте почивката на близките си. Финансовото положение на много Риби трудно може да се нарече стабилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе