Дневен хороскоп за 2 октомври

© Pixabay.com

Овен

Започва нов период за вас, в който самочувствието ви ще нарасне сериозно. Имате поводи за празнуване, но не забравяйте старите си приятели.

YouTube

Телец

Тази сряда не заемайте ничие място и не изпреварвайте никого. Малката и бърза победа сега няма да си заслужава и може да ви навреди.

Близнаци

Днес потърсете истината някъде около вас. Ще ви подейства добре да се откъснете от себе си и най-вече от притесненията си.

Рак

Това е ден, в който да намалите темпото. Не разчитайте на това, че ще имате сили за извънредни задачи. Заложете на спокойна вечер у дома.

Лъв

Това е ден, в който ще ви е трудно да предвидите последиците в близкото бъдеще. Бъдете максимално разумни и далновидни.

Дева

Това е ден за кулинарни приключения. Това не означава, че трябва да изядете нещо тежко и мазно, може да опитате лека и здравословна храна.

Везни

Днес днес може да ви се струва, че всичко върви наопаки. Сега по-добре се въздържайте от вземането на решения, свързани с личния ви живот.

Скорпион

Това е ден, в който ще научите някои истини. Не може да бъдете сигурни в нищо. Опитайте се да разберете своята роля в това.

Стрелец

Тази сряда не съдете никого по начина, по който не бихте искали да бъдете съдени. Ако нещо не ви харесва – просто го подминете.

Козирог

Днес се опитайте да влезете в ролята на човека до вас. За да разберете нещо трябва да го почувствате. Няма друг вариант.

Водолей

Денят ще ви предложи интересно предложение. Ако то няма да отнеме ценно време и усилия може да го приемете.

Риби

Днес не предприемайте начинания. Умът ви ще е бистър. Това е подходящ ден за учене и разучаване на правила.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе