Дневен хороскоп за 16 октомври

Овен

Вероятно е да ви се наложи да отделяте основното си време за работата и за любовта ви да остане по-малко време. Жизненият ви и работен темп са толкова бързи и напрегнати, че можете да се стремите да „се разтоварите“ на близките си.

YouTube

Положението на планетите ви предсказва добри възможности в учението, пътуванията в чужбина и при многобройните контакти с чужденци.

По финансовите въпроси се доверете на мнението на компетентни специалисти.

Телец

Ако искате да изпъкнете по някакъв начин, не трябва да прекалявате с усърдието си – няма да успеете в никакъв случай. Постарайте се да уредите всички проблеми на децата си или на престарелите си родители.

Деловите срещи няма да доведат до желания резултат. По-добре е да положите всички усилия за решаването на отдавна назрелите проблеми. Не взимайте пари назаем и се опитайте да разрешите финансовите си проблеми със свои сили.

В никакъв случай не участвайте в дела, свързани с риск или хазарт, не разчитайте на случайния успех – такъв може да донесат само старателно обмислените действия.

Близнаци

Вашият покровител може да ви подскаже правилното решение в личния живот. Вървете смело срещу съдбата. Намирате поддръжка и разбиране сред хората, които досега не сте смятали за приятели.

Съвместното прекарване на свободното си време със семейството укрепва у вас увереността в собствените си сили и ви успокоява.

Добър ден за реализирането на свежи творчески идеи или за нестандартното решаване на старите проблеми. Бъдете предпазливи с оформянето на документите и с финансите.

Рак

Не са изключени изпитания и проверка на чувствата на Раците и техните избраници. Възможно е Раците да пренасят образа на врага върху роднините си.

Започнатата работа изисква прекомерно напрежение на силите, способност бързо да взимате решения и умело да криете плановете си.

Възможни са събития, благодарение на които може да се освободите от финансовата зависимост.

Лъв

Препятствията по пътя или непорядъчното поведение на избраника ви могат да ви превърнат в свиреп хищник. Дълбоките противоречия в характера, а също и неумението да се отпуснете или нежеланието да измените мнението си може да доведат до дребни сблъсквания с околните, например, със съседите.

Бъдете предпазливи, не правете грешки в работата си, за да не предизвикате забележките на началството или сътрудниците си. Денят е неблагоприятен за дейности, изискващи финансови инвестиции.

Дева

Нетърпеливостта може да предизвика раздразнение. Поради изобилието от лични проблеми Девите няма да забележат измененията в поведението на децата си.

Всякаква дейност изисква от Девите големи усилия, нестандартен поглед към обичайните задължения и необикновени решения.

Основната част от парите отива за запълване на дупките от бюджета.

Везни

Благоприятен ден за осъществяването на най-смелите планове и намерения. Следете своите мисли и желания. Прекомерните искания може да ви поставят пред необходимостта от нечестни постъпки.

Разположението на планетите както и преди това благоприятства активността в сферата на професионалната дейност, но са възможни критични забележки по ваш адрес.

Може да постигнете големи финансови успехи, но да ви е трудно да запазите спечеленото.

Скорпион

Днес не обсъждайте проблеми, избягвайте това, което може да развали настроението на любимия човек. Събитията от този ден могат да бъдат потвърждение на правилността на ваши възгледи и решения.

Днес бъдете сдържани в изразяването си, иначе проявяването на липса на такт или излишната упоритост може да ви попречат за ефективната дейност и постиженията от предишните дни.

Вечерта може да разпуснете сред приятели и роднини.

Стрелец

Постоянният контрол и психологическата зависимост от любимия човек пречат изключително много на стремежа на Стрелците към свобода и независимост.

Вероятни са пристъпи на гняв и вие трудно се справяте със своето раздразнение и негодувание.

Честите пропуски в работата, омаловажаването на страстите и резките изказвания на Стрелците могат да бъдат база за разногласия в семейството или с колегите в работата.

Козирог

Обидчивите Козирози трудно преживяват любовните разочарования. Анализирайте постъпките си и се опитайте да видите в тях нарушение на правилата на поведение и моралните норми.

Днес е особено опасно да се пренапрягате в работата си поради рязкото намаляване на жизнения ви тонус.

Не трябва да започвате нови неща и да подписвате документи. Възможно е да загубите ценна вещ или да бъдете принудени да върнете стари дългове.

Водолей

Днес може да ви обхванат мъчителни съмнения, влошаване на самочувствието, ревност и агресивност. Това особено се отнася за жените-Водолеи.

Не трябва да се доверявате сляпо на хората, но при общуването запазвайте спокойствие и не нажежавайте атмосферата. Днес са възможни спорове с колегите ви или с началството.

Постарайте се да намерите компромис и всичко може да се уреди. Шансовете ви в лотариите и в хазарта са малки.

Риби

Ако сте мечтали за направите промени в живота си, то този ден предразполага да започнете тяхното осъществяване. Не трябва да допускате предишните грешки и тогава положението на нещата може да се промени качествено.

Повишената активност и деловитост на Рибите може да импонират на колегите им. Възможно е да ви предложат нова длъжност или помощ.

Не забравяйте да сравнявате своите сегашни постижения с миналите, своите проблеми с тези на хората, живеещи в нужда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе