Катастрофа затвори пътя София-Варна край Боаза

На 30.10.2019 г. в  9,10 ч в оперативната дежурна част на ОД МВР-Търговище е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на път I-4/София-Варна/ в местността „Боаза“ в община Търговище. Своевременно към мястото на инцидента са насочени екипи на сектор“ Пътна полиция“ и на „Спешна помощ“.  По първоначални данни се касае за удар между лек автомобил и товарен микробус, пътували в противоположни посоки. Трима души, пътували в лекия автомобил, са откарани за преглед в МБАЛ-Търговище.

Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието. До приключването му и до изтегляне на автомобилите от пътното платно на преминаващите през този пътен участък водачи на МПС се предлагат обходни маршрути, съответно: за пътуващите в посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път гр. Търговище, и за пътуващите в посока София: Околовръстен път гр. Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

Движението в участъка се регулира от екипи на „Пътна полиция“ и на РУ-Търговище. От полицията съветват водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с метеорологичните и пътни условия скорост.

Днес в 11,30 ч участъкът от път I-4/София-Варна/ в община Търговище – в местността „Боаза“, който бе затворен заради пътен инцидент между два автомобила, отново бе отворен за движение на МПС.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе