Започна изборният ден в Разградско

Изборният ден в Разградско започна в спокойна обстановка. Към 7.20 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК.

Охраната на изборните помещения презизминалата нощ протече безпроблемно. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. За осигуряване на охраната на 155 изборни секции, в които ще се проведе втори тур, са ангажирани над 150 полицаи и пожарникари, които отговарят за реда и спокойствието в региона.

YouTube

Служителите на сектор „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград издават и в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас.

До днес полицията в Разград е работила по 41сигнала, свързани с изборите. По всички са извършени проверки, приключени в рамките на 48 часа и докладвани в прокуратурата. Продължава работата по 4 от сигналите.

Припомняме, че в изборното помещение не се допускат въоръжени и лица, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе