Дневен хороскоп за 23 ноември

Овен

Денят може да е непредсказуем. Оставете си време, за да реагирате своевременно на приятните изненади, които ви очакват. 

YouTube

Телец

Тази събота е ден, в който ще трябва да се пазите от изкушенията. Може да се подадете на част от тях, но пожалете съвестта си.

Близнаци

Това е ден, в който не е добре да се осланяте само на късмета си. Ако пътувате проверете добре дали има къде да нощувате.

Рак

Тази събота няма да направите нищо от плануваното, но това не означава, че ще прекарате зле времето си. Очакват ви приятни изненади, ако се доверите на партньора си.

Лъв

Днес не търсете допълнителни дивиденти от ваша постъпка. Изчакайте да мине време и със сигурност ще получите своята награда.

Дева

Тази събота е добър ден за раздяла с някой от вредните ви навици. Ако нямате такива – създайте нов полезен.

Везни

Тази събота направете нещо за себе си. Всички и всичко друго може да почака. Бъдете си приоритет. 

Скорпион

Това е ден, който да посветите на спокойствието. Това не означава да седите  и да мислите за проблемите си. Разделете се с някои от тревогите ви.

Стрелец

Днес не влизайте в ролята на жертва. Ако нещо не ви хареса се отдръпнете от ситуацията за известно време, за да имате по-обективен поглед върху случващото се.

Козирог

Тази събота не поемайте чужда вина. Дори да сте участник в дадена ситуация, това не означава, че отговорността е изцяло ваша. 

Водолей

Това е ден за приятели. Обадете се още сега на някои от тях, с които не сте виждали отдавна, за имате време за организиране на среща. 

Риби

Тази събота ще имате важна роля в сплотяването на семейството. Вечерта отпразнувайте събитието подобаващо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе