Топ 5 на най-мързеливите зодии

„Мързелив“ е епитет, който предизвиква моментално асоциация с диван, креват, или просто мястото, където обичаме да се излежаваме.

Всички ние можем да бъдем мързеливи – дори работохолици като Козирозите, вечно заетите Близнаци или отдадените Деви.

YouTube

Въпреки това, няколко знака заслужават тази не толкова ласкава титла повече от останалите.

Телец

Телецът е на върха в списъка, не защото ги мързи да работят (всъщност те са известни с тяхната отдаденост). Причината да са на това място е, защото тяхната привързаност към комфорта е пословична и често се бърка с ленност. Материалният успех и сигурността ръководят Телеца. Щом представителите на този знак постигнат тези цели, те не се чувстват нужда да се стремят към повече. Вместо това, те с радост се отдават на момента да се отпуснат, да се насладят на живота откъм приятната му и не толкова натоварена страна.

Рак

За рака, мързелът е следствие от склонността му да се тревожи. Няма нищо по-малко продуктивно, от това просто да седим и с детективска прецизност да следим за  потенциални опасности и вероятните резултати от тях. Това е обичайна игра за някои раци. В края на краищата, цялото това безделие става невъзможно. Следователно, Раците са склонни към заболявания, свързани с преяждане, да се излежават или да губят времето си за безсмислени неща, само и само, за да се разсеят от страховете си.

Лъв 

Разбира се, много от Лъвовете работят усилено, но също така няма друг знак, който да се пристрастява към игри толкова силно, колкото тях. Независимо дали става въпрос за високи резултати за Candy Crush или за прекъсвания за обяд, този знак е изключително талантлив в намирането на забавления – често за сметка на производителността. Освен това, ако Лъвът чувства, че вече е обожаван в работата или вкъщи, може да не се чувства никаква мотивация да положи повече усилия.

Скорпион

Скорпионът много прилича на Телеца. В крайна сметка, знаците на противоположните краища на зодиака често споделят близки характеристики. Подобно на Телците, Скорпионите са отдадени на любов към по-фините неща в живота. Доколкото Скорпионите се ръководят в действията си от жажда за власт, те често са обхванати от черни мисли и преследване на виновните за тях. Мързелът им често се дължи на прекомерната злоупотреба със забранени удоволствия.

Риби

Рибите, вероятно са най-неразбраният знак на зодиака. Лесно човек може да им залепи етикет на лентяй и мечтатели. Но има още нещо. Те са толкова уязвими, че изискват много място и време, за да се възстановят от емоционалните рани. Ако се подадат на този модел на поведение, им става много трудно да се справят с положението и да се надигнат от дивана.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе