Община Завет осигурява безплатен интернет по европейска инициатива WiFi4EU

Община Завет е една от общините в Лудогорието, която получи ваучер в размер на 15 хил. евро за безплатен достъп до безжичен интернет на обществени места в рамките на инициативата WiFi4EU на Европейската комисия.

Тези дни се извършват последните дейности по инсталирането на съоръженията за осигуряване на безжичния интернет достъп в общината. Бенефициентът е обособил две WiFi зони.

YouTube

Първата зона включва вътрешните части от сградата на общинската администрация, парковото пространство пред нея, територията пред Народно читалище „Саморазвитие 1902“ и спортната площадка в близост до него, парка до сградата на „Социални грижи“.

Във втората зона попадат площада пред кметството и територията пред Детската градина в най-голямото село на общината – Брестовене.

Жители, посетители и гости на община Завет в най-скоро време ще могат да се възползват от инициативата WiFi4EU на Европейския съюз.

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе