Дневен хороскоп за 28 ноември

Овен

Този четвъртък може да се почувствате неразбрани. Със сигурност причината не е във Вас, но това няма да промени кой знае колко ситуацията.

YouTube

Телец

Този четвъртък не се опитвайте да изпреварите останалите. Сега бързината няма да Ви е от полза. Наблегнете на качеството и на детайлите.

Близнаци

Този четвъртък е добре да помислите повече за себе си. Сега не прекалявайте с мисълта за другите. Вечерта не правете компромиси с желанията си.

Рак

Този четвъртък може да си позволите да сте по-щедри. Обърнете внимание на любимия си човек особено ако сте го пренебрегвал в последно време.

Лъв

Днес не подливайте вода на никого. Рано или късно става ясно кой какъв е, но Вие може да загубите, ако прекалено много настоявате това да стане ясно.

Дева

Това е ден, в който да бъдете по-скромни и разумни. Не искайте много, дори да има желание, няма да може да Ви се даде. Прекарайте повече време навън. 

Везни

През този ден не заемайте свои неща. Висок е рискът от загуба на лични вещи и пари. Бъдете внимателни и помнете къде оставяте нещата си. 

Скорпион

Този четвъртък не преувеличавайте случващото се. Трябва Ви емоция, но нека тя не бъде за сметка на здравата Ви преценка. Пуснете си филм.

Стрелец

Този четвъртък заложете на лежерния подход. Оптимизмът Ви е нужен за по-лесното приемане на нещата, а и да бъдете добър пример за някого.

Козирог

Този четвъртък може и да не успеете да приключите набелязаните задачи. Изберете най-важната дейност и наблегнете на нея.

Водолей

Този четвъртък може да получите добър шанс за развитие. Не го пропилявайте заради мързел. Сега не може да сте сигурни кога отново ще имате тази възможност.

Риби

Днес не си обвинявайте за нищо. Каквото и да е станало, то е минало. А Вие умеете да извличате поука от случилото се. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе