Дневен хороскоп за 3 декември

Овен

Този вторник не оставайте на едно място. Денят е добре да бъде посветен на сериозна физическа активност. Най-добре ще Ви се отрази да направите едни крос.

YouTube

Телец

Това е ден, в който да намалите активността. Отделете си време, за да седнете и помислите сериозно върху това как точно искате да промените живота си.

Близнаци

Този вторник звездите Ви обещават спокоен и щастлив ден заради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че Вие трябва да сте инициатор на събитията.

Рак

Този вторник посветете на активна интелектуална дейност. Ако Ви предстои изпит, той ще премине леко и успешно. Добър ден за започване на научен труд.

Лъв

Това е ден за добрини и изразяване на положителни чувства и мисли. Така и Вие ще се почувствате щастлив, а постъпката Ви ще се върне с положителна сила към Вас.

Дева

Денят обещава да Ви донесе щастие и спокойствие. Настъпва благоприятен период за Вас, така че подредете мислите и плановете си, за да може да ги осъществите най-ефективно.

Везни

Този вторник не си позволявайте да сте пасивни, защото това може да Ви направи уязвими и лесно раними. Сега може да си позволите повече настойчивост.

Скорпион

Този вторник е добре да изберете здравословното хранене и спортуването особено ако работите седнали пред компютъра. Направете кратко тичане сутринта или посетете фитнес залата.

Стрелец

Този вторник е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше образование.

Козирог

Този вторник е подходящ ден да направите нещо изненадващо за себе си и другите. Ако отдавна се каните да си вземете куче или коте – сега е моментът. 

Водолей

Този вторник е добър за общуване с представители от противоположния пол. Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът е на Ваша страна.

Риби

Това е ден за откриване на нови сфери на развитие.  Дори областта на интереса Ви е непозната, не спирайте порива си. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе