Дневен хороскоп за 4 декември

Овен

Това е ден за равносметка. Любовта не бива да изисква жертви и компромиси, които да ограничават личното Ви пространство. Помислете върху това.

YouTube

Телец

Тази сряда близостта до целта може да Ви заблуди, че вече може да се отпуснете. Мнозина са се проваляли в този момент, не правете тяхната грешка.

Близнаци

Приятелството изисква честност, но не правете непоискано добро. Така само ще разпилеете енергията си и дори може влошите важни отношения.

Рак

Спомените са хубаво нещо, но не и когато стават прекалено чести. Така пропилявате настоящето си. Намерете сили да се откъснете.

Лъв

Тази сряда е време да се разделите с някои илюзии. Болката съвсем няма да е толкова силна, колкото очаквате, истинската трудност ще е в това да се разделите с навика.

Дева

Интуицията Ви няма да ви подведе. Ако усещате неприятности, се постарайте да не се развълнувате прекалено. Имайте валериан под ръка и дишайте дълбоко.

Везни

Тази сряда очаквайте чудеса. Ще се освободите от много свои притеснения и страхове, сякаш с вълшебна пръчица. Истината е, че просто ще осъзнаете колко силни сте в действителност.

Скорпион

Самодостатъчността е хубаво нещо, но няма нищо лошо в това да си признаете, че имате нужда от нечие присъствие. Както и да се борите за него.

Стрелец

Обстоятелствата често ни срещат с различни хора, но при всеки трябва да се спрем. Понякога е нужно само да отминем мълчаливо.

Козирог

От известно време търсите специалист за дадена дейност. Човекът, който Ви е нужен е в близкото Ви обкръжение, нужно е само да се огледате.

Водолей

Тази сряда някой ще се опита да Ви критикува. Приемете думите му с усмивка и не си и помисляйте да се натъжавате.

Риби

Тази сряда рискувате да пропуснете важен детайл, който може да Ви върне назад в работата Ви и да се наложи да започнете всичко отначало.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе