Алекси Желязков: Не се съмнявам в крайния успех на Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Алекси Желязков и Георги Терзиев участваха в официалната пресконференция на шампионите преди решителния двубой с Ференцварош в група Н на Лига Европа.
Едва ли ще изненадам някого, ако кажа, че в четвъртък предстои най-важният мач на Лудогорец за 2019 г.„, заяви старши треньорът на шампионите Алекси Желязков. „Завършваме една успешна година и мисля, че с този мач ще даде смисъл на труда, който момчетата вложиха до момента. Не се съмнявам в крайния успех на Лудогорец. Сигурен съм, че отборът ще успее да постигне резултат, който ще ни позволи да излезем от групите„, допълни Желязков.

YouTube

Той разкри, че в отбора няма кадрови проблеми в навечерието на срещата с унгарците.
Всички са готови. Нямаме никакви проблеми. Няма да говорим за стратегии. Ще преследваме резултат, който да ни класира напред„, категоричен е Желязков.

Треньорът коментира и съперника.
Точковият актив в групата предполага, че Ференцварош ще го устройва единствено победата. Дали ще изчакват до последните минути или ще тръгнат в атака от първата минута си е техен проблем. Ние сме подготвени и за едното, и за другото. Ощке повече, че ние сме по-добрият отбор. Нашите футболисти са участвали в много такива мачове. Това е основният ни коз„.

Няма как да играем за равен, въпреки че ни устройва„, заяви Георги Терзиев. „Нашата цел е победата над Ференцварош и ние ще я преследваме от първата минута. Изиграхме доста мачове срещу Ференцварош. Анализирали сме ги подробно. Те нас също. Няма с какво да се изненадаме. Мачът като цяло в тактическо отношение няма да е по-различен от предишните двубои с Ференцварош„, заяви Георги Терзиев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе