Над 50 деца посрещнаха Дядо Коледа в Кубрат

Коледно тържество за малки сладури организира тази вечер Центъра за обществена подкрепа в Кубрат. Това съобщиха от пресцентъра на община Кубрат.
 
Забавата се проведе за най-малките малчугани и бе открита от кмета Алкин Неби и управителя на центъра Кенан Алиев. Сред присъстващите бяха още председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, общински съветници, родители, близки и приятели. В своето изказване Неби подчерта, че дацата са бъдещето за oбщина Кубрат и посочи, че отговорността за тяхното развитие и бъдеще е задължение за всички.
 
 
„Община Кубрат винаги е заставала зад своите деца, защото те са бъдещето на нашия град и община. Благодаря за труда и грижите на Центъра за обществена подкрепа, а също и за търпението на родителите, които с много любов и внимание отглеждат своите рожби!“, заяви кметът на Кубрат, пожелавайки на присъстващите Весели Коледни и Новогодишни празници!
 
 
Забавата в Кубрат продължи с много песни, танци и пъстри игри. Децата пукаха балони, скачаха с еленчето Рудолф и се забавляваха, както те умеят най-добре – винаги с настроение и слънчева усмивка. За цветното и прекрасно настроение и на малки, и на големи се погрижиха чаровните артисти от Аниматорна група „Веселяците“ от град Русе.
 
Управителят Кенан Алиев благодари за съдействието на oбщина Кубрат и на общинските съветници от групата на Движението за права и свободи, които са се включили с финансови средства за организирането и провеждането на детската забава в лудогорския град.
 
 
В края на тържеството децата посрещнаха Снежанка и Дядо Коледа, а белобрадият старец награди всички тях с много лакомства и топли прегръдки. Дядо Коледа припомни, че подаръци ще има и под коледната елха във всеки дом и пожела на малчуганите и техните блезки светли празници.
 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе