Новият телевизор на Samsung струва почти 2 млн долара

Корейците от Samsung още през есента на тази година започна да продават елитните класове телевизори The Frame и The Serif, които се характеризират с оригинален интериорен дизайн.

В линията на тези телевизори бяха обявени и модулните Wall Luxury, които използват иновативната MicroLED технология, въведена още през 2018 година. Първите телевизори Wall Luxury вече се продават, при това на много впечатляващи цени от 490 000 до 1.68 милиона долара.

YouTube

Най-евтиният телевизор от серията, оценен от Samsung на 490 хиляди долара, има диагонал от 146 инча и резолюция 4K. По-големият модел получи фантастичен диагонал от 292 инча и резолюция 8K, а цената на този телевизор ще бъде 1.68 милиона долара. В същото време в гамата има и устройство, поддържащо 6K резолюция с диагонал 219 инча, цената на която не е оповестена.

Суперскъпите телевизори влизат на пазара в две серии The Wall Luxury и Professional, първата от които е предназначена за традиционните потребители, а втората е насочена към задоволяване нуждите на представителите на бизнеса. Моделите от серията Wall Pro TV имат по-висока надеждност и ефективност, а също така са оборудвани с някои специални функции, необходими за бизнеса. По-точни разлики между Wall Luxury и професионални телевизори все още не са известни.

Иновативната MicroLED технология пък позволява да удължите живота на светодиодите до 100 хиляди часа. В новите телевизори, въпреки впечатляващите размери, дебелината на корпуса е само 3 см, а рамките около дисплея са сведени до минимум. Като се има предвид, че телевизорите са класифицирани като интериорни, рамките са взаимозаменяеми и се избират в съответствие с нуждите на купувача.

Хардуерът използва графичен процесор Quantum Processor Flex, който ви позволява да поддържате динамичния диапазон на HDR10 +, максимална яркост 2000 cd / m2 и честота 120 Hz. Кадрите могат да бъдат оптимизирани в зависимост от различните условия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе