Дневен хороскоп за 13 декември

Овен

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днес дайте инициативата на другите.

YouTube

Телец

Днес сте с променливо настроение. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днес дайте инициативата на другите.

Рак

Петък ще внесе известно вълнение сред Раците. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Везни

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Грижете се за спокойствието си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. От днес започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Вие не можете да спестявате, имате ли пари – харчите. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете оптимисти.

Риби

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе