Ученици от Исперих отбелязаха Националната седмица на четенето

Профилирана гимназия „Васил Левски“ в град Исперих отбеляза Националната седмица на четенето с поредица от забавни инициативи, в които учениците се включиха с талант, ентусиазъм и удоволствие.

Освен творческата работилница на VIII „а“ клас, момичетата от ХI „а“ клас посетиха детските градини в града, за да почетат приказки на малчуганите. Еда и Ъшъл бързо се сприятелиха с децата от „Щастливо детство“. Есил и Серай подариха множество усмивки в детска градина „Слънце“, Тюжен и Селин успяха да грабнат сърцата на хлапетата в ЦДГ „Слънце“, а Ели и Дерйа предизвикаха истински фурор сред сладурите от „Първи юни“. Фермин отиде чак в Свещари, за да зарадва децата там. Аксения пък беше във Вазово и децата там дълго ще я помнят. Сега момичетата имат фенове в цялата община, имат малки приятели, които вече ги обожават.

YouTube

В инициативата се включиха и учениците на Величка Найденова с телевизионно предаване на живо. Правиха коментари и вземаха интервюта пред камерата на телефоните си.

За пореден път учениците от гимназията демонстрираха креативност и отговорност. Доказаха сами на себе си, че четенето е не само необходимо, но може да бъде и забавно. 

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе