Дневен хороскоп за 16 декември

© Pixabay.com

Овен

Това е подходящ ден за започване на промяна. За да има повече ефект, е добре да започнете със себе си. Бъдете последователни.

YouTube

Телец

Този понеделник не посягайте към нови и чужди неща. Това може да Ви донесе приключение, но съвсем не такова, каквото сте си представяли.

Близнаци

Този понеделник най-главната Ви задача ще бъде да простите нечия грешка. Това не означава да позволите на някого да се меси отново в живота Ви.

Рак

Този понеделник мисленето Ви може да предопредели изхода от дадена ситуация. Понякога положителното мислете действително прави чудеса и сега ще се убедите в това.

Лъв

Този понеделник бъдете по-отговорни съм здравето си. Помнете, че ресурсите Ви не са безкрайни. Не забравяйте, че всичко, което правите в тази насока е във Ваша полза.

Дева

Този понеделник може да намалите темпото. Преминали сте през важно изпитание и сега може да си починете физически и психически. 

Везни

Този понеделник не изпадайте в излишни обяснения. Бъдете кратки и ясни. Ако не сте учител, не сте отговорни за това кой какво е разбрал или не.

Скорпион

Този понеделник се подгответе за приключения. Много вероятно е да сте звездата на деня, но ще трябва да се постараете, за да се случи това. 

Стрелец

Този понеделник позволете на Ваши приятели да Ви изненадат. Опитайте се да се откажете от идеята да контролирате нещата. Повярвайте – и така може да Ви е добре.

Козирог

Този понеделник не забравяйте Ваши близки рожденици. Заслужава си да помислите върху идеята дали да не отпразнувате празниците си заедно.

Водолей

Този понеделник много неща ще Ви бъдат простени. Опитайте се да не се налага да попадате в подобна ситуация отново. 

Риби

Този понеделник ще трябва да се отърсите от някои страхове. Просто ги грабнете, сложете ги в най-отдалеченото чекмедже и ги заключете. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе