Дневен хороскоп за 20 декември

Овен

В края на работната седмица Ви очаква успех, за който не сте и мечтали. Запретнете ръкави, за да може да се похвалите с продължителни резултати.

YouTube

Телец

Днес Ви предстои завръщане към красиви спомени. Дайте им малко време и след това бързо се върнете в реалността, където Ви очакват още хубави моменти.

Близнаци

Днес може да се окажете в центъра на събитията. Не проявявайте излишна скромност. Заслужили сте всички аплодисменти.

Рак

Това е ден, в който може да останете в нечия сянка, но Вашата роля няма да остане незабелязана. Вечерта Ви очаква романтично признание. 

Лъв

Това е ден, в който ще може да си отдъхнете от голямо задължение. Не бързайте да се товарите отново. Помислете за сериозна почивка. 

Дева

Това е ден, в който ще получите заслужени овации. Все пак не се борете за централното място. В случая ще е важно да сте част от екипа. 

Везни

Днес ще може да се поздравите с добре свършена работа. Заслужавате всички похвали и положителни последици от действията Ви. 

Скорпион

Денят може да Ви изненада с връщане на дълг. Помислете дали и Вие не дължите нещо на някого, за да сте спокойни, че сте с чисти сметки.

Стрелец

Днес може да Ви бъде поверена изключително отговорна задача. Освен, че ще сте поласкани, помислете дали Ви е нужно подобно натоварване.

Козирог

Днес не отхвърляйте идея за пътешествие през предстоящите празници. Време е да разчупите традицията и да опитате нещо ново.

Водолей

Това е ден, в който ще завършите успешно даден проект. Има защо да се гордеете със себе си. Следователно трябва да се почерпите и да се поглезите подобаващо.

Риби

Днес ще имате невероятния шанс да преминете на едно ново ниво на развитие. Дали сте много от себе си, но можете и повече – не го забравяйте. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе