Коледен концерт се проведе в Кубрат

Коледен спектакъл „Тиха нощ, свята нощ“ се проведе в Ритуалната зала на Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1891“ в Кубрат. На сцената се изявиха индивидуални изпълнители и състави към читалището.

YouTube

Сред гостите на събитието бяха председателят на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, заместник-кметът на Община Кубрат Женифер Пойраз, секретарят на общината Наргис Басри, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов, както и председателя на културната институция Руси Русев. В залата присъстваха много деца с техните родители и близки, приятели и граждани. Пред присъстващите бе отправен поздравителен адрес от кмета на Община Кубрат Алкин Неби. Деца от читалищния фолклорен ансамбъл представиха популярни народни танци, както и нови художествено-музикални изпълнения.

Песни изпълниха ученичките: Аксевер Дурхан, Александра Овчарова, Венислава Георгиева, Доника Емилова, Росиана Няголова, Туана Незирова и Траяна Рашкова. В края на концерта се появи Дядо Коледа, който пожела на публиката най-вече здраве, щастие и весело посрещане на коледните и новогодишни празници.

Белобрадият старец и неговите помощници раздаваха на всички присъстващи бонбони, а след това се хванаха на празнично хорце. За доброто настроение на всички се погрижи читалищният оркестър „Славяни“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе