Дневен хороскоп за 22 декември

Овен

Денят днес ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. 

YouTube

Телец

Неделя носи успех на Телците. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. 

Близнаци

Неделя ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. 

Рак

В неделния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Днес денят ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. 

Лъв

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. 

Дева

Денят днес ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. 

Везни

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не посягайте към финансовите спекулации. 

Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си.

Стрелец

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Денят днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. 

Козирог

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.

Водолей

Денят днес ще Ви обещава големи промени в живота. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. 

Риби

Денят днес ще е привидно труден, но и успешен. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе