Нов български сериал тръгва по телевизията

Снимка: Нова

„Ягодова луна“ – най-новият български сериал, продуциран от Нова – тръгва напролет.

Драмата с участието на Асен Блатечки, Деян Донков и Стефка Янорова е посветена на пожарникарската професия и поставя темите за чест, дълг, доблест, мъжество и достойнство, посочват от медията. В основата на сюжета е една любовна история.

YouTube

Продукцията ще пресъздаде автентични ситуации от ежедневието на българските пожарникари – с напрегнати екшън сцени, каскади, експлозии и специални ефекти. За първи път български сериал ще представи толкова голям обем от компютърно генерирани образи, се казва в анонса на Нова за „Ягодова луна“.

Сред лицата на сериала са мнозина известни наши актьори. Водещите персонажи са поверени на Асен Блатечки, Александър Сано, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков, Стефка Янорова. С ключови роли в продукцията са още Ивайло Захариев, Любомира Башева, Рая Пеева, Невена Бозукова, Ваня Джаферович и други.

Сценарият е на тандема Милена Фучеджиева и Елена Иванова, създали „Пътят на честта“, чийто първи сезон приключи преди дни по Нова със забележителен рейтинг – 36,6% от гледащите телевизия зрители (18 – 49 г.) в този часови пояс. Режисьори на новия сериал са Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

Източник: ploshtadslaveikov.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе