Какво изнервя всяка зодия?

Животът е пълен със сложни ситуации, но замисляли ли се как и на коя от тях реагират отделните хора?

Нека разгледаме представителите на всяка една зодия. Съществуват положения и случки, които като нищо могат да ги докарат до нервен срив.

YouTube

Ето ги и тях:

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговора.

Телец – преместването за него е кошмар. Опаковане, разопаковане, нова обстановка, нови стени… всичко това разклаща из основи нервите му.

Близнаци – график и ад са едно и също нещо. Близнакът не търпи режими, точност, графици и рутина. Той буквално се погнусява, когато всеки ден в един и същи час му се налага да прави нещо.

Рак – това, което ги срива емоционално, е раздялата. Вярно, че за никого не е приятно да изгуби интимния си партньор, но при Рака това е като животозастрашаваща ситуация. Съвземането за него е изключително трудно.

Лъв – ако не стане по неговия начин, от гальовно и мило коте, става кръвожаден звяр. А след това депресиран звяр. Лъвовете са склонни към големи драми, ако нещата не се случват, както те искат.

Дева – сложи я в безпорядък и тя ще откачи. Небрежното домакинство превръща Девата в кълбо от нерви. Дори понякога не разбира защо се чувства така. Мръсни чинии, дрехи по пода, неоправени легла… това винаги ще пречи на емоционалната стабилност на Девата.

Везни – конфликтът е нещото, което може да докара Везните до нервен срив. Те не обичат и не виреят в подобна атмосфера. Дори след конфликта дълго време се чувстват изтощени, безсилни и съсипани, че това им се е случило.

Скорпион – ако изневярата наранява дълбоко всеки от нас, то при Скорпиона това е най-висша форма на предателство. Трябват му години, за да я преодолее, дори не винаги успява. Склонен е към депресии и става наистина много лабилен.

Стрелец – ако нещо може да разбие нервите на Стрелеца, това е нищо да не се случва. За него застоят е капан. И малко по малко започва да унива, докато не се срине съвсем.

Козирог – тази силна личност може да рухне, ако бъде уволнена. При Козирога стремежът да се изкачва нагоре е вроден. И когато някой го „зашлеви“ така, пада много, много лошо.

Водолей – повечето от нас разбират, че животът е несправедлив още в най-ранна възраст. Водолеят обаче категорично отказва да приеме това. Той се разстройва винаги, коагто види несправедливост. Но когато тя е срещу него, изпада в дълбока дупка.

Риби – това, което съсипва нервите на Рибата, е трескавата подготовка. Те обичат темпото на своите води и винаги, когато им се налага, да бързат за нещо, да са под напрежение за решаване на проблем, могат да се сринат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе