Трите най-перверзни зодии

Знаете ли в подсъзнанието на кой зодиакален знак бушуват най-силните страсти, мръснишки фантазии и стремеж към нестандартното в секса?

Вижте ТОП 3 на най-перверзните зодии:

YouTube

3. Лъв

Да, точно тази зодия, въплъщаваща благородство и внасяща респект, където и да отиде, е истински пожар в леглото. Сексът с Лъв обикновено си едългометражен порно филм. При мъжете още от самото начало, но за дамите трябва да отбележим, че не се развихрят току-така пред всеки. Много ги влекат ролевите игри (често на господар и подчинен), белезниците и коженото бельо. А повечето от тях предпочитат в стаята да има огледала.

2. Козирог

Ако веднага се сетите за партньор с тази зодия, който не е показал качества на перверзник, бъдете сигурни, че Вие не сте го предразположили. И най-вероятно Ви е кръшкал/а. Тази зодия не само обожава секса, тя не може без него. От друга страна, знаем, че именно Козирозите са много амбициозни за всичко. Разковничето е секс експерименти, тройки, групов секс, анален секс и всичко, за което можете да се сетите. Особено се вихрят дамите, голяма част от тях нямат никаква свян в леглото – и в колата, и в тоалетната на заведението, и на задния ред в киното, и в офиса, и на стълбището. 

1. Скорпион

Че златото се дава именно на тази зодия може би не Ви учудва. Дори в привидно студените Скорпиони се крие такова мръсно подсъзнание, че косите Ви ще настръхнат. Секс игрички, нестандартни пози и особено нестандартни места са сред най-предпочитаните им авантюри. Страстта е основата в същността на Скорпиона и къде да я изкара максимално, ако не влуди секс игри. Изобщо бъдете сигурни, че само със Скорпион можете да изживеете секс приключение, което никога не се забравя.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе