Дневен хороскоп за 6 януари

Овен

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днескашният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. 

YouTube

Телец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Късметът е с Вас и в любовта. 

Близнаци

Днескашният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. 

Рак

Днескашният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

Лъв

Днескашният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. 

Дева

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. 

Везни

Днескашният ден ще е силно активен. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Въздействащи сте и ще привличате погледите.

Скорпион

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Днескашният ден ще е добър за покупки след работно време. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Грижете се добре за здравето си. 

Стрелец

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. 

Козирог

Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.

Водолей

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе