Гюнай Хюсмен подари таблет на своя активна последователка във Facebook

Днес, 14 януари 2020 г., Областният управител Гюнай Хюсмен прие в кабинета си една от най-активните млади последователи на официалната му страница в социалните мрежи – Фейсбук – Рефие Сали Сали и като награда за нейната активност и постоянство й връчи таблет „Леново”. Девойката беше придружена от общинския съветник от Общински съвет Цар Калоян Ариф Арифов. Рефие Сали е ученичка от XII клас в Средно училище „Христо Ботев” в град Цар Калоян.

Дванадесетокласничката сподели, че с интерес следи събитията, които се отразяват в профила на Гюнай Хюсмен и че тя и нейните съученици и приятели са впечатлени от активната дейност на Областния управител в подкрепа на развитието на област Разград. Девойката изрази мнение, че социалните мрежи са превръщат в основен източник на информация за младите хора.

YouTube

Областният управител посъветва Рафие Сали и младежите в областта да бъдат старателни в учението и да участват активно в обществения живот, например чрез различни форми на доброволчество, за да бъдат подготвени, когато дойде времето сред тях да бъдат излъчени новите управници в региона ни.

Областният управител мотивира девойката да бъде активна и да продължи своето образование във висше учебно заведение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе