Усилено продължават ремонтите в Кубрат

Усилено продължават строително-ремонтните дейности в град Кубрат, съобщава информационната пресслужба на общината.

Към момента тече благоустрояване на парк „Вела Пискова“ в лудогорския град. Вече се подменят плочки и се поставят нови бордюри и настилка. Чрез финансовата инвестиция на общината парковото пространство ще бъде изцяло обновено, като ще бъдат поставени и монтирани нови пейки за отдих, кошчета за смет, както и нови осветителни тела. В този район ще бъде облагородено и задблоковото пространство на блок „Хан Кубрат“. На това място ще бъде положена асфалтова настилка, ще бъдат подменени плочки и ще бъдат извършени други дейности, които Община Кубрат е поела като ангажимент.

YouTube

Паралелно с тези ремонти в Кубрат продължава и ремонта на вече изцяло обновения парк в района на Детска ясла „Мир“, като предстои монтирането и на нови люлки за деца. Работни групи продължават и с почистването на градски територии. Вече тече усилено почистване в района на общинската болница, като са отстранени много излишни храсти и клони от дървета, които с години са създавали неудобство.

Припомняме, че ремонтни дейности бяха финализирани на улиците: „Цар Иван Асен II“, „Екзарх Йосиф“ и „Климент Охридски“, като на улица „Люлин планина“, след вече приключилото асфалтиране, предстои да бъдат подменени и тротоарни плочки за пешеходците.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе