Дневен хороскоп за 1 февруари

Овен

Тази събота бъдете особено бдителни. По Ваш адрес се разпространяват слухове – игнорирайте ги с достойнство и не задоволявайте ничие любопитство.

Телец

Денят е подходящ за закупуването на стоки, свързани с външния Ви вид. Може да се решите и за смяна на прическата или цвета на косата.

Близнаци

Днес може да направите разтоварваща диета, като зарадвате организма си с повече пресни плодове и зеленчуци. В никакъв случай не гладувайте.

Рак

Днес е възможно да се почувствате объркани. Нямате повод за сериозни притеснения. Разходете се сред природата.

Лъв

Тази събота не се правете на герой. Никой не очаква от Вас да работите през почивния си ден – просто не го правете. 

Дева

Тази събота Ви очаква заслужена почивка. В никакъв случай не мислете за работа или сериозни задължения. Имате право да се отпуснете.

Везни

Тази събота не пестете времето си за красивите неща. Може да посетите концерт или изложба, но е оставяйте денят да е обикновен.

Скорпион

Тази събота си направете своеобразен празник. Заслужавате да се поглезите подобаващо след всички усилия, положени през седмицата.

Стрелец

Тази събота не си правете големи планове. Обстоятелствата ще се подредят така, че ще имате възможност за изява и успех.

Козирог

Тази събота ще получите неподозирано предложение. Помислете добре каква цена ще трябва да заплатите, ако решите да го приемете.

Водолей

Тази събота ще имате възможност да изявите личностните си качества. Все пак не се изхвърляйте и не давайте големи обещания.

Риби

Днес не прекарвайте деня у дома. Разходка в планината ще Ви даде всичко, от което имате нужда – пречистване на мислите и умиротворение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе