Кризисната ситуация в Кубратско вече се подобрява

Общинската мрежа в Кубратско вече се почиства и обработва успешно. Тази вечер на проверка по населени места бе кметът на община Кубрат Алкин Неби, съобщиха от пресслужбата на общината в общинския център.

„Въпреки тежката ситуация екипите на община Кубрат успяха да разчистят най-важните общински пътни артерии. Вече са отворени почти всички общински пътища и основни направления от и към община Кубрат“, заяви кметът Алкин Неби.

Кубратският градоначалник похвали екипите, поздравявайки ги за вложеното старание и усърдна работа.

„Всички работят здраво и без почивка, все още пред нас обаче има много работа, която трябва бъде свършена задължително“, допълни кметът и посочи, че ситуацията в общината постепенно се нормализира.

Към момента все още обаче се отстраняват тежки аварии по електропреносната мрежа по населени места в общината. Все още има райони и села без ток и вода. Без ток е част от кубратския квартал Дряново, като без ток и вода са също селата Беловец и Медовене.

Очаква се утре сутринта да бъде отворен пътят между селата Бисерци, Божурово, Звънарци и Юпер. Жители на Кубрат сигнализират за домакинства с проблеми с електрозахранването и за изгорели електрически уреди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе