Дневен хороскоп за 14 февруари

Овен

Днес имате пълното право да мечтаете за любовта, която искате. Тя, обаче, няма да дойде даром. Ще трябва да положите сериозни усилия. 

YouTube

Телец

Днес ще се почувствате обичани и ценени. Ако това бъде съпроводено и с подарък – няма да има по-щастливи от Вас. Постарайте се да отвърнете със същото.

Близнаци

Този петък посветете деня на любовта, не само заради празника. През последните дни сте събрали толкова много чувства, че имате спешна нужда да ги споделите.

Рак

Днес ще получите това, което сте дали. Не се учудвайте, ако се почувствате малко недооценени. Затова пък денят е добър повод да опитате да се реванширате.

Лъв

Този петък не бъдете банални. Един ваш по-благ и мил образ може да направи чудеса с връзката и взаимоотношенията Ви с любимия човек.

Дева

Този петък помислете добре дали не искате да предадете лидерството поне веднъж. Сега е много важно да сте по-откровени. Така дори ще спечелите повече симпатии.

Везни

Този петък е добре да се опитате да оцените всеки малък жест, който половинката Ви се опита да отправи към Вас. Ако имате претенции за повече отложете разговора за друг ден.

Скорпион

Този петък не робувайте на сценарии. Каквото и да си представяте нещата може да се случат по съвсем различен начин. Гответе се за изненади.

Стрелец

Този петък не се дърпайте чак толкова от любовния оттенък на деня. Ако сте честни, ще видите, че не е так толкова страшно и ужасно да има малко повече романтика.

Козирог

Ако искате да получите мечтаното, ще трябва да се постараете. Да, Св. Валентин е празник на влюбените, включително и на Вас!

Водолей

Този петък не си мислите, че ще може да изпъкнете с подарък. Това, което ще може да направите е да бъдете себе си – така със сигурност ще сте неповторими!

Риби

Този петък не бързайте със заключенията и реакциите. Изслушайте първо отсрещната страна и тогава решете как да действате. Импровизирайте смело! 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе