Дневен хороскоп за 17 февруари

Овен

Възможно е да възникне силно желание да пофлиртувате. Постарайте се да се сдържате в рамките на строго служебните си отношенията с колегите от противоположния пол. Отношенията Ви с близките са малко напрегнати, за което по-скоро сте виновни Вие. Ако работата Ви е свързана непосредствено с медицината, то с твърдостта на убежденията си можете да принесете полза, както на своето учреждение, така и на самите себе си. Излишният Ви ентусиазъм и оптимизъм може да Ви доведе до сериозни грешки.

YouTube

Телец

Мнозина Телци изпитват напрежение и дискомфорт при необходимостта от незабавно взимане на решение. В спор роднините може да засегнат личните Ви убеждения. В резултат сте упорити и непреклонни. Днес може да се объркате при неочакваното изменение на работните планове. Не се препоръчва оформянето на финансови документи.

Близнаци

Имате много любовни връзки – не сте постоянни. Вие чисто външно се приспособите към близки хора и обстоятелства, без да се подчинявате духовно на влиянието им. Практически във всяко направление може да постигнете успех, ако проявите интерес и положите усилия. Днес сте склонни да харчите съвършено неочаквано и неоправдано.

Рак

Любовните Ви отношения могат да придобият тайнствен характер. Дори при тях може да възникне някакъв мистичен дух. Днес е възможно тясно общуване с братя, сестри и други близки роднини. Денят е благоприятен за Раците, работещи като учители, журналисти, в радиото и телевизията, в транспорта, туристическите или търговски организации. Ако Ви се появят дългове, постарайте се да се освободите от тях възможно най-бързо.

Лъв

Вероятно е избраника на Лъвовете да се окаже непорядъчен човек, което не може да се прости в никакъв случай. По-добре се чувствате самички, доколкото околните не Ви доразбират, тъй като Вашите мисли и мнения се различават силно от техните мисли и мнения. Притежавате дарба да въздействате върху чувствата на околните. Може да имате способности и успех в литературното, артистично и музикално поприще. Поради своята импулсивност може да попаднете в съдебно разглеждане и дори да отговаряте пред закона.

Дева

Не си правете окончателни изводи и не взимайте на сериозно обидните думи. Всъщност ситуацията не е толкова безнадеждна. Днес са Ви противопоказни прибързаността и скарванията с близките хора. Склонността да се отнасяте снизходително към собствените си слабости може да доведе до усложнения в личния Ви живот. Днес може да привършите някои от най-неотложните неща точно навреме. Днес не разчитайте на помощ отстрани, само Вие можете да си помогнете.

Везни

Вероятно е влечение към наслади, гледане през пръсти на собствените си слабости, желание да се отървете от задължения и отговорност. Днес както никога Ви е нужна сдържаност и такт в общуването. Не се опитвайте да се занимавате с неща, за които имате смътна представа. Няма да Ви върви в хазарта, спекулациите и проектите за „бързо забогатяване“.

Скорпион

Научете се да прощавате слабостите на другите, тъй като и Вие не сте съвършени. Въпреки благите намерения, непримиримостта Ви във формата на външно смирение и пожертвование са сериозна пречка в общуването. Събитията през деня Ви заставят да се трудите с пот на челото. Възможно е да Ви се наложи да наваксате всичко, което сте пропуснали преди това. Увеличават се потребностите и се появяват много желания.

Стрелец

Може да сте настроени напълно на любовна вълна, но повече ви привлича лекомисления флирт, отколкото сериозните отношения. По много въпроси срещате упорита съпротива и неразбиране. Придвижването напред в професионалния живот, с което беше ознаменувано началото на годината, малко се забавя и при много Стрелци може да бъде свързано с преориентация на дейността, прехвърляне в нов офис или затъване в битови проблеми. Всичко зависи от Вас по отношение на финансовите дела. Среда няма да има – или успех, или поражение, или едната крайност, или другата.

Козирог

Не си струва да се опитвате да се сближите и да предизвикате партньора си към откровеност. Семейните проблеми може да излязат на преден план и да Ви отнемат много време и сили. Не позволявайте дори на влиятелни хора да се намесват във вътрешните ви работи, да влияят на Вашето мнение по един или друг въпрос. Противопоказни са търговски и рисковани финансови операции.

Водолей

Новите познанства имат дълговременен характер и впоследствие може да бъдат фундамент за здраво семейство. По пътя на взаимното съгласие има много проблеми и затова Вашата природна гъвкавост и деликатност се оказват тъкмо на място. Липсата на суетност и скромността Ви открояват благоприятно сред колегите и партньорите Ви. Успешни са всякакви банкови и валутни операции.

Риби

Денят символизира лъжи, илюзии и изкушения. Трябва да бъдете внимателни в любовните си отношения. Близките на Рибите страдат от неустойчивото им настроение. Трябва да допълните увереното си придвижване към набелязаните цели с проява на интерес към нови и перспективни неща. Рибите може да бъдат чувствителни, сантиментални, а понякога и щедри, но само към тези, които те безропотно и безнадеждно обичат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе