Организация и мерки за сигурност преди мача с Интер

Снимка: ludogorets.com

С цел достъпът до стадион „Хювефарма Арена“ за мача с Интер на 20 февруари да бъде улеснен, ПФК Лудогорец препоръчва на феновете, чиито места са в сектор „Г“ да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към феновете с билети за сектор „Г“ да не се смесват с потока от привърженици за сектори „В“ и „Моци“, което би затруднило сериозно пропусквателния режим на „Хювефарма Арена“. 

ПФК Лудогорец напомня, че за мача с Интер стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,00 ч. Имайки предвид факта, че капацитетът ще бъде запълнен и за да се избегне струпване по входовете, апелираме да се дойде на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на феновете ще има сериозни проверки по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства. 

Напомняме, че според правилата за безопасност на посетителите в домакинските сектори няма да бъдат допускани посетители с фен артикули на противниковия отбор. Привържениците на Интер ще бъдат настанени в Сектор „А“ на „Хювефарма арена“, като полицията е определила паркинга на улица „Ветеринарна“ и техникума по автотранспорт за техните превозни средства. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе