Супер звезда Никос Вертис пристига в София с оркестър от 25 великолепни музиканти

Супер звездата Никос Вертис ще пристигне в България с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция, с които ще излезне на сцената на 13 май в “Арена Армеец”. Това сподели самият той в неотдавнашно интервю, което даде специално пред камерата на Ива Софиянска. Идолът на милиони фенове разказа, че с тези музиканти работи от години и вече се разбират помежду си “само с поглед”. На сцената често решават да сменят първоначално планирания репертоар, следвайки желанията и енергията на публиката в залата. “Старая се всеки следващ път да бъда по-добър от предишния”, откровен е Никос Вертис и добавя, че работи наистина много, всеки ден.
Преди да дойде у нас, в края на февруари Никос Вертис ще изнесе цели три концерта в престижната зала “Palatului” в Букурещ, Румъния. Те са планирани зa 26, 27 и 28-ми феруари, като третата дата бе обявена допълнително, поради огромния интерес. Концертът му се води за best-selling event в календара от събития в румънската столица.
У нас, специално за грандиозния концерт на звездата, ще бъдат доставени мебели от най-голямия Бузуки Бар в Солун. С тях ще бъдат оформени ВИП сепаретата в зала “Арена Армеец” и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична.
ВИП сепаретата и билетите за трибуните за концерта на 13 май 2020 г. в София се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg. Пълна информация за билети и куверти можете да намерите онлайн на www.ticketportal.bg, да пишете на: [email protected] или да потърсите информация на тел.: +359 879 498 338, + 359 879 498 339, + 359 879 498 340 (в работни дни от 10.30 до 17.30 ч.).
Билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV. Mожете да ги намерите ТУК.

Никос Вертис е един от най-великите изпълнители на лаика – музикален стил, микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи и обичани съвремененни изпълнители на гръцка музика, а песните му имат милиони слушания и гледания в you tube. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене.
Последният му албум „EROTEVMENOS“ e oт 2017-та и включа девет песни, сред които хитовите „Erotevmenos“ и „An m’agapises“.

YouTube

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.
Музика и видео от Никос Вертис можете да чуете в линковете по-долу:


Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе