Дневен хороскоп за 24 февруари

© Pixabay.com

Овен

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

YouTube

Телец

Понеделник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Анализирайте действията си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днес просто е такъв ден.

Стрелец

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Стрелците са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Изясняват се нещата и в любовта. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Днес дайте инициативата на другите.

Риби

Днешният ден ще е силно активен. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Отнасяйте се сериозно към работата си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе