Дневен хороскоп за 26 февруари

Овен

Сряда е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Днес вечерта се посветете на семейството си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Телец

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Сряда Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Близнаци

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Всичко в крайна сметка опира до парите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. С малко пари можете да постигнете много. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днес  проведете консултации.

Стрелец

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Днес  голяма част от Козирозите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Сряда носи успех на Водолеите. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Важен ден за печалба. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе