Дневен хороскоп за 27 февруари

Овен

Днес ще може да си починете от досадната суета. Много е важно да бъдете верни на себе си, макар и да не сте в светлината на прожекторите.

YouTube

Телец

Денят е подходящ за вложения и покупки, както и за влагане на средства за Вашия имидж. Не се колебайте да бъдете различни. 

Близнаци

Очаква Ви ден със силен потенциал. Следете за нови възможности. Може да Ви се отдаде подходящ момент за пътуване, свързано с обучение.

Рак

Днес може да съжалите за своя постъпка. Това ще е сериозен урок, който ще се наложи да преживеете в бъдеще.

Лъв

Денят ще Ви напомни за забравено обещание. Ще ви е трудно да го изпълните и напомняне за това да внимавате какво обещавате. 

Дева

Днес не бъдете прекалено придирчиви към партньора си. Първо докажете собствените си качества и след това искайте повече от останалите.

Везни

Тази сутрин ще сте изпълнени с много кураж и емоции, но в ранния следобед ще настъпи отрезвяване. Опитайте се да запазите баланса.

Скорпион

Днес не изкушавайте късмета си. Много вероятно е да се окажете в губеща позиция и да не Ви е лесно да възвърнете авторитета си. 

Стрелец

Денят е подходящ за общуване с приятели, но внимавайте какво казвате и най-вече не се хвалете. Някой може да Ви завиди.

Козирог

Днес ще може да спечелите сериозен спор. В него, обаче, ще бъдат казани много истини, с които – искате или не – ще се съгласите.

Водолей

Днес ще може да се похвалите с нова придобивка. Ползвайте я със здраве, но все пак не се хвалете много, за да я запазите здрава.

Риби

През този ден ще извършите геройство. Най-хубавото е, че това изобщо няма да е планирано. Но точно в това ще е очарованието на постъпката Ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе