Дневен хороскоп за 1 март

Овен

Като истински реалисти не храните големи очаквания, но е сигурно, че ще има какво да Ви зарадва днес. Денят е добър за нови начинания и всякаква друга заетост, за това не се ограничавайте. Светът днес се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако сте по-активни за реализацията на целите си, сполуката няма да Ви се изплъзне. Някои Овни грешат като разчитат на по-голяма маневреност, съчетана с хитроумни ходове.

Телец

Ако искате силите Ви да стигнат за всичко, което предвиждате днес, работете по-спокойно. Добре е да не прибързвате с оценките си и да потърсите по-елегантни начини за справяне със ситуацията, ако тя събужда у Вас раздразнение или стрес. Негативите през днешния ден са на всякъде, за това е препоръчително да ограничете контактите си, запознанствата могат да имат неприятно продължение. Този не е от леките за реализацията на Вашите цели, защото противниците Ви ще направят необходимото, за да Ви спрат.

Близаници

Опитайте се да не преувеличавате проблемите, които ще съпътстват деня Ви. С активни дейности, изискващи физическо или умствено натоварване ще разкриете повече възможности пред себе си днес. Енергетиката на деня е тежка и неблагоприятна. Близнаците разполагат с чудесни възможности да организират по чудесен начин реализацията на целите, но има и трдуности, с които някои едва ли ще се справят през деня.

Рак

Активността Ви днес ще се прояви в различни изяви. Изпълнението на планираните Ви за днес задачи изисква да сте овладени откъм емоции и спонтанни действия, оставайки в същото време смели и находчиви в идеите си. С добри мисли и прозорливи наблюдения ще си спестите проблеми и душевни страдания, не позволявайки на депресията да ви обсеби. Възможностите Ви за прилична делова реализация са изразителни и разполагате с два начина да достигнете до сполуката.

Лъв

Изпълнени сте със самоувереност и добро настроение. Това е чудесно, но не подценявайте реалността. Подредбата на делата Ви през днешния ден ще внася успокоение в мислите Ви и с настроение ще работите по реализацията им. Денят е зареден с негативизъм, последствията от който може да бъде за дълго. През този ден затрудненията на повечето Лъвове възникват във взаимоотношенията с околните. Не намерите ли общ език, който почти винаги се гради на базата на компромиси, ще се сблъскате с неприятности.

Дева

Интересите Ви в нова сфера на дейност ще Ви подтикнат да се запознаете отблизо с детайли и тънкости, скрити на пръв поглед. Благоприятни са всякакви активни действия, свързани с физическо или умствено натоварване, както и за начало на нови проекти. Днес е препоръчително да избягвате многолюдните места и да не се обвързвате с делови ангажименти, като обърнете повече внимание на себе си и семейството си. Девите винаги намират начин за реализация на целите си, което и днес е възможно, но само в условията на разбирателство.

Везни

Погрижете се да не поемате чужди задължения дори ако се наложи да не направите услуга на някого. С разумни и практични решения и действия днес ще се справите в деликатна ситуация, а и други детайли ще Ви подтикнат по-смело да изразите претенциите си. Не се укорявайте, ако установите липса на желание за нови начинания. Денят е с добри възможности, но не бива да пренебрегвате необходимостта от настойчивост при осъществяване на целите и най-важното – да се пазите от коварството на хората, които са Ваши съперници.

Скорпион

Случващото се около Вас ще затвърди усещането Ви, че можете да се справите не по-зле от всеки друг, предвид общи задачи и ангажименти. Бъдете овладени и работете без излишна показност върху текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Много от Вас днес е възможно по един или друг начин да се сблъскат с лицемерие и измами. Като шанс за реализация на материални цели и относно парични печалби, неделя е благоприятна.

Стрелец

Ще Ви занимават преди всичко грижите по семейството и на втори план личното Ви здраве. Да създавате е главният девиз на деня, за това развитията сега ще Ви правят повече оптимисти за утрешния ден. През днешния ден е възможно атмосферата около Вас да е по-напрегната и предразполагаща към конфликти. Сполучлив ден, предоставящ много добри възможности за парични печалби, за стабилизация на позициите и за начало на нова изява в делови план.

Козирог

В стремежа си да побеждавате на всяка цена, разчитайте най-вече на себе си. Съзидателните Ви и полезни действия, сред които новите начинания и работата по дома, днес ще дават добри плодове. Работата върху текущи проекти и защита на позициите Ви по актуални въпроси ще Ви предпази от интриги и нежелано вмешателство в личното Ви пространство. Козирозите разполагат с чудесен късмет за реализацията на целите си.

Водолей

Свършете работата, която Ви е останала днес и едва тогава помислете да приятното прекарване, което сте планирали. Поддържайте добронамереното си отношение към околните, за да се предпазите от напрежение и грешки. Вашите възможности за успех и задоволителни постижения са напълно реални, но мнозина от зодията лошо владеят нервите си и са готови във всеки следващ момент да влязат в конфликти. Владейте се, особено в контакти с административни служители.

Риби

Деня ще бъде напрегнат. Сведете контактите си до минимум за да не се разочаровате. С работата си по текущи задачи и нови начинания днес ще изпитвате усещане за полезност. За предпочитане е да не подписвате договори днес и да решавате по-внимателно финансови и други въпроси, без да рискувате. Неделя не лишава Рибите от добри възможности за постигане на целите, защото Ви предоставя приличен късмет, но настойчиво подчертава, че трябва да разчитате предимно на личните си усилия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе