„Safety Zone“ отвори врати в Разград

На 5 март бе официалното откриване на новия офис на Служба по трудова медицина „Ви Ес Ти Си“ ООД, съвместно със „СКС България“ ООД. Обектът се намира на ул. Росица №21 в град Разград.

YouTube

На откриването присъстваха настоящи и бъдещи клиенти на фирмата, също така и други представители на бизнеса в Разград и областта. Лентата прерязаха собствениците на фирмите – инж. Кристина Хаджистанчева и инж. Шефкет Шефкет.

„През изминалата година успяхме да спечелим като наши клиенти едни от най-големите и проспериращи в своята сфера предприятия в област Разград, затова предприехме рискова стъпка и сега посрещаме клиентите си в нов много по-уютен и просторен офис. За мен днес да сме в това помещение е сбъдната мечта. С откриването на този нов обект аз и съдружникът ми бихме искали да дадем ясен знак за нашите непоколебими намерения да осигуряваме на клиентите си все по-висококачествена и безупречна услуга“, сподели по време на откриването инж. Шефкет Шефкет (в средата на снимката).

На място вече ще могат да бъдат открити голяма част от продуктите, които „СКС България“ ООД предлага в специален шоурум.

Фирмен профил на „Ви Ес Ти Си“ ООД

Фирмата стартира своята дейност през 2019 г. Още от самото начало са си поставили за цел да помагат с всичко възможно на своите партньори без да правят компромиси с предлаганите услуги.

За да улесни своите клиенти, „Ви Ес Ти Си“ изготвя предварителни план-графици за извършваната от тях дейност, чрез които клиентите им са информирани в кой ден от месеца ще имат посещение и какво точно ще трябва да бъде извършено. Фирмата си води строги записки от всяко едно посещение, след което в края на договорения период предава на клиента добре оформен отчет за извършената дейност. Екипът на „Ви Ес Ти Си“ вече се състои от шестима души.

Фирмен профил на „СКС България“ ООД

Фирмата стартира своята дейност през 2016 г. в град Разград. Представителите на фирмата, които са и експерти по безопасност и здраве при работа, могат да предложат най-подходящите средства за защита, съобразявайки се с изискванията на нормативната уредба в България и извършваната от работещия дейност. Фирмата е директен вносител на марките Giasco Italy, Profus, MB Filter, Z Style, Lacuna и още много други, като същевременно поддържа връзка с най-добрите производители на ЛПС и работно облекло в световен мащаб, които са готови да им помогнат във всеки един момент с правилна информация. Чрез изградения вече шоурум, всеки желаещ ще има възможност да се докосне до стоката, която фирмата предлага.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе