Дамите в Кубратско празнуват 8 март

С много музика и веселие празникът на жената – 8 март отпразнуваха дамите от клуб „Просвещение“ в Кубрат с председател Дяна Златева. Това съобщават от пресцентъра на Община Кубрат.

Скъп гост на събитието бе кметът на общината Алкин Неби. В негово присъствие бе прочетен поздравителен адрес, а празнуващите организираха чудесна веселба с много танци и забавни моменти.

YouTube

Специално отношение по повод празника на жената взе 81-годишната Марийка Минчева, която разказа с няколко думи каква е орисията на жената, за нейната свещена сила и обич.

„Благословени сте да дарявате живот, да отглеждате и възпитавате децата ни. Да правите света по-добър, а хората около Вас по-грижовни и човечни, бъдете най-вече живи и здрави и много щастливи“, каза в своето обръщение към дамите кубратския градоначалник Алкин Неби.

Тържеството приключи с много музика, песни, кръшни хора и отлично настроение. 8-ми март отбелязаха подобаващо и дамите от кубратския клуб на пенсионера – „Лудогорие“ в град Кубрат. Събитието отново бе уважено от кмета Неби, а за доброто настроение на всички бе организирана почерпка в местен ресторант в Кубрат. От своя страна председателят на клуба Сталин Тодоров благодари за оказаната помощ и финансова подкрепа в лицето на кмета Неби и Община Кубрат.

Пред присъстващите бе прочетен поздравителен адрес, а всички дами получиха цветя с поздравителни картички. По повод днешния празник общинската администрация в Кубрат също поднесе своите пожелания към дамите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе