Дневен хороскоп за 9 март

© Pixabay.com

Овен

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. В близките дни не очаквайте приходи. 

YouTube

Телец

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. 

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Днесне се обаждайте първи на любимите хора. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. 

Рак

Понеделник носи успех на Раците. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. 

Лъв

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днес денят ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнес занимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. 

Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. 

Везни

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. 

Скорпион

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. 

Стрелец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. 

Козирог

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. 

Водолей

Днес денят ще е привидно труден, но и успешен. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. 

Риби

Понеделник не е еднозначен ден за Рибите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днес може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе