Дневен хороскоп за 12 март

Овен

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Четвъртък е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

YouTube

Телец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за Вас). Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Ще Ви зарадват приходи. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Рак

Днешният ден ще блести с особен успех за Раците. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Раците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Лъв

В четвъртък не се претоварвайте. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Не проваляйте работата си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днес просто е такъв ден.

Дева

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Намерете начин да се отпуснете.

Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Скорпион

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за Вас. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Късметът е с Вас и в любовта. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Днес просто е такъв ден.

Козирог

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. От неочаквано място може да получите пари. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе