Дневен хороскоп за 16 март

Овен

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отрази почивка. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата и на любимите си хора. Днес всичко тръгва по вода.

Телец

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови или личен аспект. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с Вас. Днес е ден за домашни дела. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Понеделник ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Телец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Близнаци

Понеделник е успешен ден за Близнаците. Деловият ден на Близнаците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Днешният ден ще е благоприятен ден да се погрижите за здравето и за тонуса си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Близнаците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Намерете начин да се отпуснете.

Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко. Помислете как да изненадате приятно семейството си. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Понеделник е доста хубав ден за Везните от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Скорпион

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Отделете време за семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора.  Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна, ситуацията ще се изостри до крайност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Водолей

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите Ви. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе