Дневен хороскоп за 30 март

© Pixabay.com

Овен

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Обърнете внимание на здравето си. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

YouTube

Телец

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Днес е ден за почивка и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете борбени.

Близнаци

Понеделник не е еднозначен ден за Близнаците. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете дипломатични и тактични.

Рак

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Въпреки затрудненията причинени от Ваши противници и неприятели, понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е добър за учене, както и да положите грижи за здравето си. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Завършете дълго отлагана работа. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес дайте инициативата на другите.

Везни

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес е ден за почивка и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да релаксирате. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Днешният ден ще е подходящ за работа. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете дипломатични и тактични.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе