Още маски за гражданите дариха от управата на Кубрат

Нови 3100 защитни маски за превенция срещу COVID-19 бяха предоставени за жителите на община Кубрат. Дарението бе направено лично от кмета на Община Кубрат г-н Алкин Неби и от председателят на Общинския съвет в Кубрат г-н Хюсеин Юмеров.

Това е поредното безвъзмездно дарение за хората от общината, което бе представено днес в Заседателната зала в сградата на местната управа в лудогорския град. Кметът и председателят на местния парламент уточниха, че предпазните средства са за многократна употреба и те ще бъдат раздадени на кметовете и наместниците по населените места в общината със задачата да бъдат разпределени сред нуждаещите се. Това е поредната благотворителна акция в помощ на хората от общината, целяща да осигури защитни средства за хората, които не могат да си осигурят такива.

YouTube

„Целта ни е да предпазим жителите на общината колкото се може по-добре, защото през тези дни възрастните се събират на опашки за пенсии и въпреки организацията за отстояние отново се получават струпвания“, обясни кметът на Кубрат. Той отново призова жителите на общината да спазват разпоредбите и указанията на властите.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе