350 безплатни козунаци ще раздават в Кубратско

В навечерието на Великден Потребителната кооперация (ПК) „Наркооп“ в град Кубрат с председател Искра Антонова и фирма „Ирем 2007“ с управител Недим Юмеров от с. Сеслав направиха солидно дарение от 350 броя Великденски козунаци. Това съобщиха от пресцентъра на Общинската управа в Кубрат.
 
 
Дарените козунаци ще бъдат безвъзмездно предоставени на потребителите на Домашния социален патронаж на територията на цялата община и във всички 16 населени места. От своя страна директорът на общинското предприятие „Социални услуги“ в Кубрат Ахмед Камбер изказа своята огромна благодарност към дарителите, пожелавайки на всички приятно посрещане на Великденските празници. Това е поредното дарение на Великденски козунаци, което се осъществява за поредна година. Раздаването на Великденския хляб ще се осъществява при спазването на всички санитарно-хигиенни изисквания с оглед на ситуацията с разпространението на епидемията от коронавируса.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе