Млада майка направи дарение от 200 лв. в Кубрат

Дарение от 200 лева получи днес Община Кубрат. То е лично и бе направено от Нурсел Муамерова – съобщават от пресслужбата на местната управа в лудогорския град.
 
Младата майка е направила този жест за здравето и благополучието на своето семейство и едногодишния й син, който проходил наскоро. Със съдействието на кмета Алкин Неби дарената сума бе пренасочена целево за нуждите на потребителите от Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Кубрат.
 
 
Със сумата са закупени 30 пакета за потребителите, всеки от който съдържа кисело мляко, кори за баница, вафли, локум и други лакомства. Искрени благодарности бяха отправени лично от екипа и управителя на Центъра за хората с увреждания Танжу Фетта. „В подобни моменти, каквато и да е помощ, е добре дошла, защото в нужда тя се оценява най-много, по достойнство и искрено“, коментира кметът Алкин Неби. От Общинската управа припомнят, че все още тече кампания за набиране на средства и за лечебното заведение в града.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе