Дарение от защитни маски и за църквата в Кубрат

В навечерието на най-светлия християнски празник – Великден, местни представители от Движението за права и свободи (ДПС) дариха защитни маски за многократна употреба на посетителите в църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в Кубрат.

YouTube

Дарението бе прието лично от енорийския свещеник Евгений Дечев, който отправи искрените си благодарности към симпатизантите на политическата сила. Отец Евгений раздаде маски по време на вечерната литургия на Велики четвъртък и сподели, че маски ще се раздават допълнително и по време на Великденската служба. Защитни средства бяха дарени и на отец Светослав Христов, който оглавява енорията в селата Топчии, Каменово, Бисерци и др.

Сред присъстващите по време на дарителската акция бяха председателят на общинската структура на ДПС Онур Гюрсел и председателят на младите активисти на партията Едис Даудов. Защитни средства ще бъдат раздавани и на вярващите за предстоящия мюсюлмански празник Рамзан байрам.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе