Дневен хороскоп за 20 април

Овен

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В заключение, понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата Ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Близките също желаят да им отделите от времето си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Днес сте с променливо настроение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност – за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Скорпион

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Стрелец

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Късметът е с Вас и в любовта. Добро време за обучение. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Козирог

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не прекалявайте с похапването. Вечерта се посветете на семейството си. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко. Днес е по-добре да не пътувате.

Водолей

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолей, а за някои денят дори ще е скучен. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Рибите. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе